In samenwerking met het Toeristisch recreatief Platform Venray en haar horeca-deelnemers kunnen wij ook dit jaar alle deelnemers/vrijwilligers en andere geïnteresseerden een zgn. “Fietsvierdaagse Venray menu” aanbieden. Kijk in onderstaand overzicht wat de plaatselijke horeca allemaal te bieden heeft en profiteer van dit geweldige aanbod. Overdag lekker fietsen en ’s avonds lekker ontspannen genieten van een heerlijke maaltijd bij één van onze horecasponsoren. De diverse fietsmenu’s zijn vanaf zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli vanaf 17.30 uur bij de horecasponsoren te verkrijgen.


 

 

 

 De Zwaan Hotel & Brasserie de Zwaan staat voor eerlijk eten en slapen. De keuken is ambachtelijk . Deze passie proef je letterlijk. Het adres voor een vergadering, feest, uitgebreide high-tea, lunch, (intiem) diner. Maak uw wensen kenbaar en wij zoeken gezamenlijk naar een passende invulling. Reserveren is aan te raden. Hotel & Brasserie de Zwaan – Grote Markt 2a-4 – Venray – Tel 0478 513400 –info@hotel-de-zwaan.nl , www.hotel-de-zwaan.nl  (Lid van Vegetariërsbond – Lid van Euro-Toques- Lid van Slow-Food).

Fietsmenu: Fiets ‘m d’r in. U kunt zich laten verrassen door de chef, of de regie in eigen hand houden en een keuze maken uit onze menukaart.Speciaal voor de fietsers hebben we een gezond, voedzaam en tevens smaakvol menu voor de prijs van € 32,50 pp. Heerlijk ontspannen in een rustige omgeving, weer energie laden voor de volgende dag, dat kan uitstekend bij de Zwaan.

 

 

Anno 54 Brasserie ’54 is gesitueerd net buiten het winkelcentrum van Venray. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor een lekker drankje.

Tijdens de fietsvierdaagse  serveren wij een dagelijks wisselend 3-gangen keuzemenu voor € 22,50. Komt u 4 keer bij ons eten tijdens de 33ste Fietsvierdaagse Venray dan krijgt u de 4e dag het keuzemenu gratis. Wij heten u dus van harte welkom. Stationsweg 1 -5802 AA Venray – 0478-511330 – email info@anno54.com site www.brasserie54.nl Veel fietsplezier toegewenst.

 

Knipsel Na een drukke winkel- werk- en/of fietsdag heerlijk tot rust komen of om welke reden dan ook, bij ‘t Oud Postkantoor bent u aan het juiste adres. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren aan het raam, op het terras, in de stadstuin, aan de bar of misschien gewoon lekkurr om mee te nemen. Hiervoor staan wij dagelijks vanaf 8.00 uur in de morgen voor u klaar met ambachtelijke huisgemaakte gerechten en producten. Dat is bourgondisch genieten van pure, eerlijke gerechten zonder toeters en bellen. Onze keuken is open van 8.00 – 22.00 uur en wij sluiten pas als de laatste gast huiswaarts keert.Komt u ook eens genieten in ons stukje cultureel erfgoed van Venray, waarbij wij hebben geprobeerd herkenningspunten in eer te herstellen en een stukje geschiedenis weer zichtbaar proberen te maken of juist ten toon te stellen.

Tijdens de fiets4daagse serveren wij net zoals altijd ons “WIL JE ME NU?” Keuze uit 35 specialiteiten van de Chef, 3-gangen € 18,50 p.p. Gasten van de fietsvierdaagse sluiten dit menu af met een koffie of thee van het huis. Daarnaast bieden wij u ook onze 3-gangen maaltijd “eten wat de pot schaft” voor € 8,50 p.p aan tussen 16.00 – 18.30 uur. Dat is genieten zoals bij moeders thuis, bourgondisch, puur en vers. Wij heten u hiervoor van harte welkom. Rachel, Pascal & medewerkers. ’t Âld Paostketoeër koffiebar & bistro – Patersstraat 1- 5801 AT Venray – +31(0)478-851662 info@toudpostkantoor.nl – www.toudpostkantoor.nl