32ste Fietsvierdaagse Venray had het wow effect.

Wij, bestuur van de Fietsvierdaagse Venray, kijken terug op een zeer geslaagde 32ste editie.

De weergoden waren ons zeer goed gezind en uiteindelijk hebben 2.165 deelnemers uit geheel Nederland, België en Duitsland aan ons evenement deelgenomen en met dit aantal zijn wij zeer tevreden. Wij willen als organisatie niet de grootste fietsvierdaagse van Nederland worden, maar wel één van de gezelligste en veiligste blijven. Denk hierbij eens aan de volledig uitgepijlde routes en onze goed opgeleide verkeersregelaars.

Dit jaar stond onze fietsvierdaagse vooral in het teken van veel nieuwe routes en nieuwe rustplaatsen en wij hebben van diverse deelnemers de uitspraak gehoord wow wat waren dit mooie en verrassende routes.

Als bestuur willen wij onze vrijwilligers enorm bedanken voor hun medewerking tijdens ons evenement. Wij zijn enorm trots op het geweldige team waarop wij elk jaar weer kunnen bouwen.

Uiteraard kunnen wij een evenement van deze omvang niet van de grond krijgen zonder de financiële steun van onze hoofdsponsoren: Rabobank – Autonabuurs – Fietswereld Frank Welles – Gazelle – Van den Munckhof – en de Gemeente Venray.

Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om onze Stersponsoren en Vrienden van en onze donateurs te bedanken voor hun bijdragen. Een speciaal woord van dank aan onze horecasponsoren die dit jaar onze eerste sponsoravond mogelijk hebben gemaakt.

Ook een woord van dank aan de lokale pers die er elk jaar weer voor zorgt dat onze evenement te beluisteren is op de radio en te zien op de lokale tv-zenders

In 2017 is de Fietsvierdaagse Venray van 25 t/m 28 juli.

Tot het volgend jaar.

Bestuur Stichting Fietsvierdaagse Venray

Laat een reactie achter