Arrangementen Fietshotel De Witte Hoeve

Dit jaar zou voor de 36ste keer de Fietsvierdaagse- Venray worden gehouden. Met als start en finishlocatie De Witte Hoeve. De Fietsvierdaagse gaat dit jaar niet door maar Hotel de Witte Hoeve mag per 1 juni weer open.

Venray en omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Aan de noordzijde liggen Overloon en de staatsbossen bij Sint Anthonis. Overloon is bekend om het oorlogsmuseum dat weer is geopend. Het oorlogsmuseum is het enige museum ter wereld waar u dwars doorheen kunt fietsen. Ten oosten van Venray gaat u richting de Maas en het Maasheggen natuurgebied. Aan de Maasheggen is de status van UNESCO Man & Biosfeer toegekend. In deze richting ligt ook het in Duitsland gelegen bedevaartoord Kevelaer. Ten zuiden gaat u richting Horst en Venlo. Dit gebied is het centrum van de asperge- en champignonteelt. Aan de westzijde vindt u o.a. Deurne Griensveen, het dorp van Toon Kortooms, en Helenaveen met karakteristieke hoog-veengebieden. Al met al in alle windrichtingen een mooie omgeving waar het gemiddeld warmer is dan in de rest van Nederland en waar u ook kunt genieten van de Limburgse- en Brabantse gastvrijheid.

De Witte Hoeve beschikt over 30 moderne- en sfeervolle hotelkamers, heeft een aantal grote zalen en een groot overdekt terras. Totale oppervlakte van de Witte Hoeve is 4000 m2. De tafel en stoelen staan op ruime afstand van elkaar en door een aangepaste werkwijze is de accommodatie coronaproof. U kunt in het hotel overnachten en een keuze maken uit de maaltijden die u wilt gebruiken. Daarnaast is een inpandige fietsenstalling waar ook de mogelijkheid is om uw E-bike op te laden. Uiteraard zijn er fiets- en wandelroutes beschikbaar. Vanaf 1 juni kunt in heel 2020 van de volgende arrangementen gebruikmaken:

  1. Overnachting en ontbijt € 45,- p.p.p.d.
  2. Overnachting, ontbijt en lunchpakket € 55,- p.p.p.d.
  3. Overnachting, ontbijt en avondmaaltijd € 70,- p.p.p.d.
  4. Overnachting, ontbijt, lunchpakket en avondmaaltijd € 80,- p.p.p.d.

Bij langer verblijf is een staffelkorting bespreekbaar. Stalling en opladen E-bikes zijn bij de prijs inbegrepen. Fietsen en E-bikes zijn ook te huur via De Witte Hoeve.

Klik hier voor meer informatie over De Witte Hoeve.