Fietsvierdaagse-Venray 2021 gaat door

Hoera, van 20 t/m 23 juli 2021 is er in Venray weer een Fietsvierdaagse. De gemeente heeft ingestemd met een aangepast programma zodat er weer 4 dagen in Venray en omgeving kan worden gefietst.

Voor de 36ste keer wordt dit jaar de Fietsvierdaagse-Venray gehouden. Eigenlijk zou in 2020 deze editie hebben plaatsgevonden maar door de coronamaatregelen kon het toen niet doorgaan.

De routes van 30, 45 en 60 kilometer die voor 2020 zijn gemaakt vormen de basis voor de routes van dit jaar. De organisatie van de Fietsvierdaagse zal dit jaar rekening houden met de coronamaatregelen voor zowel onze vrijwilligers en de deelnemers. De opzet van de fietsdagen zal erop zijn gericht om zo min mogelijk onderlinge contacten te hebben en een afstand van 1 ½ meter op de start-, stop- en finishplaats aan te kunnen houden.

De inschrijving kan alleen digitaal via www.venraytickets.nl of telefonisch via 0620950636. U kunt inschrijven voor 1, 2, 3 of 4 dagen. Dit is mogelijk vanaf 15 juni 2021 tot en met maandag 19 juli 2021. Na betaling ontvangen de deelnemers een startbewijs. Er is dit jaar geen verkoop op de markt en ook op startlocatie kunnen geen tickets worden gekocht.

Er wordt gestart vanaf het voorterrein van de Witte Hoeve waar u met het startbewijs de routes en het vlaggetje zult ontvangen. De routes zijn ook volledig uitgepijlt. Om te voorkomen dat er te veel fietsers tegelijk starten is er per fietsafstand een tijdblok waarbinnen kan worden gestart. Dit staat op het startbewijs vermeld.

We zorgen zoals gebruikelijk voor verkeersregelaars op gevaarlijk plekken maar er zijn geen stempelposten. U kunt zelf kiezen bij welke horecagelegenheid langs de route u wilt pauzeren.

Er zijn dit jaar geen quizzen, geen tombola en geen nazit. Wel kunt u na afloop iets drinken en napraten in de Witte Hoeve

Dit jaar dus een aangepast programma in de lijn van de geldende coronamaatregen. We heten u van harte welkom in onze mooie fietsomgeving van 20 t/m 23 juli 2021. Alle deelnemers alvast veel fietsplezier gewenst.