Het aftellen is begonnen !!

De afgelopen maanden is er door onze vrijwilligers en bestuursleden weer enorm hard gewerkt om de 32ste Fietsvierdaagse Venray mogelijk te maken. Momenteel zijn wij de bekende laatste puntjes op de i aan het zetten maar wat ons betreft kan het feest bijna beginnen. De folder voor de 32ste editie is verzonden, onze sponsoren en vrienden van de Fietsvierdaagse Venray zijn benaderd voor hun broodnodige bijdrage, de materialen zijn nagekeken, de vergunning is geregeld, de site is aangepast en ga zo nog maar even door.

Onze vrijwilligers van de routecommissie hebben dit jaar echt uitgepakt. Zo heeft men diverse nieuwe routes op de kaart gezet en is men er in geslaagd om ook nog diverse nieuwe controle- en rustplaatsen te vinden zoals: Raceway Venray, Equestrian Centre De Peelbergen en het Toon Kortoomspark.

Op donderdag, 28 juli, brengen wij dit jaar een bezoek aan Duitsland en komen wij o.a. door de plaatsen Twisteden en Kevelaer. De routes gaan u tijdens deze editie echt verrassen. U zult na afloop zeggen WOW wat was het prachtig. U komt op plaatsen waar u nog nooit bent geweest. Meer informatie over onze rustplaatsen en de nieuwe routes kunt u vinden op onze site www.fietsvierdaagse-venray.nl.

De woensdag, 27 juli, is sinds enkele jaren uitgeroepen tot de “dag van de kinderen”. Op deze dag organiseren wij een speciale fietstocht van ongeveer 18 km. Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders – maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel – wordt voor de zevende keer gehouden om ook jongeren warm te maken voor de fietsvierdaagse. De kinderen die op woensdag deelnemen ontvangen allemaal een surprise.

Sinds jaren is een speciale commissie actief om de zgn. “kinderspelen” tijdens ons evenement te organiseren en te begeleiden. En wat vele misschien niet weten is het feit dat er elke dag activiteiten zijn voor de kinderen en niet alleen op de woensdag. Elke dag hebben wij op één van onze centrale rustplaatsen en bij de Wetteling de “kinderspelen” ingericht en kunnen de kinderen heerlijk genieten van buitenactiviteiten zoals kegelen, sjoelen, steltlopen, behendigheidsspellen en andere actieve spellen. De kinderen krijgen een stempelkaart waar de verdiende punten op genoteerd worden. De ouders, opa’s, oma’s of begeleiders kunnen in deze tijd heerlijk genieten van een drankje en een hapje om vervolgens de route weer te vervolgen. Op de laatste dag krijgen ze bij de kinderspelen bij de Wetteling allemaal een “prijs”. Op woensdag kunnen de kinderen bovendien deelnemen aan het zgn. XXL Superbellen blazen. Deze activiteit zal plaatsvinden op de finishlocatie De Wetteling.

Tijdens onze slotmiddag op vrijdag 29 juli sluiten wij ons evenement feestelijk af met onder andere de verloting van een fiets onder de voorinschrijvers. Samengevat meer dan voldoende redenen om u in te schrijven voor ons evenement.

Wij zijn er klaar voor, U ook? Schrijf je dan nu in via onze site www.fietsvierdaagse-venray.nl. en profiteer van de korting en maak kans op een gratis fiets die onder de voorinschrijvers wordt verloot.
Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens onze 32ste fietsvierdaagse in Venray, van 26 t/m 29 juli 2016.

U kunt ook 1, 2 of drie dagen meefietsen maar wilt u voor de prachtige medaille in aanmerking komen dan moet u echt vier dagen deelnemen.

Stichting Fietsvierdaagse Venray

Laat een reactie achter