In 2021, hoogstwaarschijnlijk, weer een Fietsvierdaagse in Venray.

De voorbereidingen voor de fietsvierdaagse 2021, die gepland staat van 20 t/m 23 juli 2021, zijn gestart.

De mei-tocht 2021, die al vele jaren wordt gehouden, zal ook dit jaar niet door kunnen gaan.

Het bestuur heeft de intentie om de fietsvierdaagse in juli 2021 wel plaats te laten vinden. De routes zijn gereed en we starten met de voorbereidingen. Wel zullen we dit jaar rekening houden met de coronamaatregelen voor zowel onze vrijwilligers en de deelnemers. De opzet van de fietsdagen zal erop zijn gericht om zo min mogelijk contacten te hebben en een afstand van 1 ½ meter op de start-, stop- en finishplaats aan te kunnen houden.

De afgelopen jaren werd er bij de atletiekbaan in de week van de Fietsvierdaagse een camping ingericht voor deelnemers.  De Atletiek Vereniging Venray heeft aangegeven dat vanaf dit jaar de mogelijkheid om hier te kamperen komt te vervallen. 

De inschrijving voor de Venrayse Fietsvierdaagse zal alleen digitaal of telefonisch kunnen plaatsvinden en zal worden geopend als we van de gemeente toestemming voor dit evenement hebben.

We gaan ervan uit dat u zich vanaf medio juni 2021 kunt inschrijven. Nadere informatie over de opzet van de Fietsvierdaagse en de wijze van inschrijven zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Reserveer 20 t/m 23 juli 2021 alvast in uw agenda. We hopen U dit jaar weer bij de Fietsvierdaagse-Venray te mogen begroeten. De start- en finishlocatie is en blijft de Witte Hoeve.