Inschrijving Fietsvierdaagse-Venray 2023 is nu mogelijk

Tot maandag 24 juli 2023  21.00 uur kunt u inschrijven voor de Fietsvierdaagse in Venray. De 38ste Fietsvierdaagse-Venray is van 25 t/m 28 juli 2023.

Heerlijk samen fietsen met familie, vrienden, bekenden, kinderen groot en klein. Kilometers maken in een prachtige omgeving en de tijd nemen om even bij te praten. Dat zijn die dierbare momenten die in ieders geheugen gegrift blijven.

Bij de voorinschrijving kunt u kiezen voor alle 4 de fietsdagen of dagkaart(en)  kopen waarbij u zelf beplaald welke dag(en) u meefietst. We hopen dat veel deelnemers gebruik maken van de voorinschrijving zodat er geen rijen wachtenden bij de verkoopbalie zullen zijn. Als u vooraf heeft ingeschreven kunt u direct starten en betaalt u minder. Tijdens de start, stempelplaats en finish is het mogelijk om voldoende afstand te houden.

Onze startlocatie is Hotel, Conferentie- en Partycentrum “De Witte Hoeve” in Venray. Na afloop is er in de Witte Hoeve weer een nazit met tombola, quizzen en natuurlijk muziek.

Inschrijving kan via www.venraytickets.nl , 17 en 24 juli 2023 op de Venrayse weekmarkt of telefonisch via 0622995812. Na betaling ontvangen de deelnemers een digitaal startbewijs.