Ome Joop’s Tour komt weer naar Venray tijdens de 33ste Fietsvierdaagse Venray

Elk jaar trekt een lange stoet van ongeveer 150 kinderen vanuit Arnhem door heel Nederland. Een bonte stoet met kinderen tussen de 10 en 12 jaar, hun begeleiders en natuurlijk de nodige materiaalwagens. Heeft u ze al een keer gezien? Die dappere wielrennertjes van de Ome Joop’s Tour (OJT)?

Een vakantie lang is het feest voor de rennertjes. Het is hun vakantie. Even weg uit de zorg van alledag. Maar ook een andere wereld leren kennen met andere normen en waarden. Zo wordt de Ome Joop’s Tour niet alleen een zorgeloze vakantie maar ook een investering in de Arnhemse jeugd. Onze toekomst. Niet voor niets is de Ome Joop’s Tour een begrip in Arnhem.

Op maandag 24 juli springen jullie weer op de fiets en maken jullie je klaar voor de grote “Ome Joop’s Tour”. Met een groep van 156 kinderen gaan jullie 10 dagen lang fietsen, lol trappen, vriendschappen sluiten en natuurlijk vakantie vieren!

Op dinsdag 25 juli is de finishplaats in Venray en op woensdagochtend vertrekt men weer richting Roggel

De deelnemers aan de 33ste Fietsvierdaagse maken een grote kans de complete karavaan en de 156 deelnemers tijdens één van de tochten tegen te komen. Stap dan even af en geniet van dit spektakel.

Lees hier verder:

http://www.omejoopstour.nl/p/etappeplaats-venray/

http://www.omejoopstour.nl/p/routeschema/

Laat een reactie achter