Persconferentie 9 juli heeft geen gevolgen voor Fietsvierdaagse-Venray

De Fietsvierdaagse in Venray van 20 t/m 23 juli 2021 gaat gewoon door. Het kan en mag veilig. In dit bericht vindt u informatie over de specifieke coronamaatregelen, waarbij wordt voldaan aan de meest recente beperkingen.

De inschrijving kan alleen digitaal via www.venraytickets.nl. Voor hulp bij het inschrijven kunt u bellen naar 06-20950636. U kunt inschrijven voor 1, 2, 3 of 4 dagen. Inschrijven kan tot en met maandag 19 juli 2021. Na betaling ontvangen de deelnemers een startbewijs. Er is dit jaar geen ticketverkoop op de startlocatie.

Er wordt gestart vanaf het voorterrein van de Witte Hoeve. Hier ontvangt u de route en het vlaggetje. De routes zijn ook volledig uitgepijld. Om te voorkomen dat er te veel fietsers tegelijk starten is er per fietsafstand een tijdblok:

60 kilometer van 8.30   tot    9.30 uur

45 kilometer van 9.30   tot  11.30 uur

30 kilometer van 11.30 tot  13.00 uur

De routes van de Fietsvierdaagse Venray zijn al jaren één van de grote publiektrekkers van ons evenement. Het thema voor de routes dit jaar is “Water”.  Iedere dag is er een route van 30, 45 en 60 kilometer. Per dag worden verschillende plaatsen en waterelementen aangedaan. De hoeveelheid plaatsen die wordt aangedaan is afhankelijk van de lengte van de route.

Dag 1;   Slitsvijver-, Natuurpoort- en Loobeekroute (Weverslo, De Rips, Vredepeel, Elsendorp, Merselo)

Dag 2;   Kinder-, Nieuwland-, Vijver- en Maasroute (Geijsteren, Oostrum, Wanssum, Maashees, Smakt, Blitterswijk)

Dag 3;   Rijnbroekerloop-, Oostrumse Beek- en Groote Molenbeekroute (Leunen, Tienray, Horst, Melderslo, Meerlo, Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Swolgen, Meerlo, Oostrum)

Dag 4;   Staart-,  Helenavaart-, De Brinkroute (Leunen, Veulen, America, Helenaveen, Evertsoord, Griendtsveen, Ysselsteyn, Heide)

We zorgen zoals gebruikelijk voor verkeersregelaars op gevaarlijk plekken maar er zijn geen stempelposten. U kunt zelf kiezen bij welke horecagelegenheid langs de route u wilt pauzeren.

Er zijn dit jaar geen quizzen, geen tombola en geen nazit. Wel kunt u na afloop iets drinken en napraten in de Witte Hoeve of het centrum van Venray.