Samenwerking IVN en Fietsvierdaagse ook op vrijdag

De Fietsvierdaagse Venray vindt dit jaar plaats van dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli. Elke dag zijn er routes van 30, 45 en 60 km.

Duizenden deelnemers stappen tijdens dit populaire evenement op de fiets om te genieten van Venray en omgeving. Ook dit jaar zal wederom IVN Geysteren – Venray haar natuursteentje aan het fietsfestijn bijdragen.

Op woensdag 25 juli en voor de eerste keer op vrijdag  27 juli is er een speciale tocht van 18 kilometer voor de jeugd met een extra natuurlijk tintje.  Deze tocht is ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel. De start en finishlocatie is bij Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray. De kosten voor deelname aan deze fietstocht zijn:

  • Kinderen tot 5 jaar: gratis
  • Kinderen van 5 tot 16 onder geleide € 3, =
  • Overige deelnemers € 5, =

De deelnemers komen op woensdag door de plaatsen Wanssum en Geijsteren. Er is een halteplaats bij zaal De Kei in Geijsteren. Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders wordt voor de 9e keer gehouden om ook jongeren enthousiast te maken voor de fietsvierdaagse. Nieuw is de extra route van 18 km op vrijdag. De stop is bij het Pelgrimshuis in de Smakt.

De routes gaan door een prachtige groene omgeving en voor de kinderen heeft I.V.N. Geijsteren weer haar natuursteentjes aangeleverd. Bij de Witte Hoeve kunnen de kinderen nog extra genieten van de kinderspelen.

Al bijna traditie getrouw krijgen wij ook dit jaar weer de ondersteuning van IVN Geijsteren-Venray. Onderweg bieden gidsen van IVN Geijsteren-Venray de deelnemers de mogelijkheid om even iets anders te doen dan fietsen nl. genieten van al het moois wat onder of rond het water leeft.

Bij terugkomst op de finishlocatie zijn er volop activiteiten voor de kinderen. Kortom, voor zowel jong als oud voldoende reden om deel te nemen aan deze unieke tocht.

Stichting Fietsvierdaagse Venray

IVN Geijsteren-Venray