Nieuwe start- en finishlocatie fietsvierdaagse

De Venrayse fietsvierdaagse start en finisht in 2017 niet bij sporthal De Wetteling, maar bij Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray.

De reden voor de locatiewisseling is simpel. De sporthal die wij voor de fietsvierdaagse gebruikten, krijgt een nieuwe vloer en is tijdens de editie 2017 niet inzetbaar. En de andere sporthal is veel te groot voor ons. Daarbij komt dat het voor onze vrijwilligers ook altijd een hele klus is om de sporthal af te dekken met vloerbedekking en in te richten met tafels en stoelen. Dat hoeft in De Witte Hoeve niet. Verder is de De Witte Hoeve is een ideale en prachtige locatie als start- en finishlocatie.

Het was en is ook een wens van het promotieplatform Venray Bloeit en ondernemersvereniging Venray Centraal om de fietsvierdaagse meer bij het centrum te betrekken. Starten op een van de pleinen in het winkelhart is niet haalbaar, maar De Witte Hoeve ligt aan de rand van het winkelhart en is makkelijk bereikbaar voor zowel de vrijwilligers als de deelnemers aan de fietsvierdaagse.

Verder heeft Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray de beschikking over 30 hotelkamers, dus ideaal voor de deelnemers die dicht bij de start en finish willen overnachten.


DSC01378

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het adres van Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray.is:
Gaststraat 5
5801 CT Venray

T: 0478-581626
F: 0478-511944
E: info@dewittehoeve.com

Parkeren

DSC08196
Volg onze borden om een geschikte parkeerplaats te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de omgeving van onze nieuwe start-locatie zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig bijvoorbeeld bij het St. Anna -Terrein.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij voorkeur niet te parkeren bij Jan Linders dit om overlast met het dagelijks winkelende publiek te voorkomen. Dank voor uw medewerking.

 

 

Terug naar startpagina ⇑