Uitreiking cheques goede doel 2019

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas via het spel Rad van Fortuin. De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van “de hand ophouden”, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende organisatie.

Tijdens de 35ste editie kreeg M.M.S.K. St. Petrus Bande de kans om de door hun zelf verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten.  

Afgelopen week kregen onze goede doelen  hun welverdiende cheque overhandigt. Maar voor het zover was moest er eerst nog “gepuzzeld” worden. Wij proberen elk jaar iets ludieks te bedenken en niet zomaar een cheque te overhandigen. Dit jaar was er voor St. Petrus Bande een notenbalk  gemaakt, waarbij door het onthullen de “noten” op de balk het bedrag zichtbaar werd.

De opbrengst was dit jaar € 669,90. Het bestuur van de M.M.S.K. was zeer content met dit bedrag. De opbrengst zal worden besteed aan de bevrijdingsshow die op 19 oktober in de schouwburg van Venray zal worden opgevoerd. Samen met, het uit Engeland overgekomen koor “The Stuart Singers”, mezzosopraan Emma Brown, zangeres Anna Joan, zanger Don Mulders en nog diverse andere artiesten gaan zij ervoor zorgen dat de 75 jaar bevrijding op een onvergetelijke avond aan bod komt. Speciale eregasten zijn de laatst  levende bevrijders van Venray.

De 36ste Fietsvierdaagse Venray is het volgend jaar van 21 t/m 24 juli 2020. Het is een lustrumjaar dus we gaan ook iets extra’s doen. Het Rad van Fortuin voor de goede doelen zal al ook dit jaar zeker weer deel uitmaken van ons programma.

Stichting Fietsvierdaagse Venray.