Voorinschrijving voor fietstocht op 11 oktober is geopend

De “Tocht van de Vallende bladeren”  is een eendaagse fietstocht met aansluitend een nazit met livemuziek en loterij.

De dag lijkt op een dag van de Fietsvierdaagse. Zo zijn er de vertrouwde afstanden van 30, 45 en 60 kilometer. U kunt vanaf 10.00 uur vertrekken. Zoals gebruikelijk krijgt U een routebeschrijving en worden de routes met pijlen aangegeven. De start en finish is bij de Witte Hoeve en na afloop is er een gezellig samenzijn met muziek en een loterij. We hopen dat u zo toch het gevoel van de Fietsvierdaagse kunt ervaren. En we doen dit op een corona-veilige manier.

De 30 kilometer heet de Dorpenroute en loopt ten zuiden van Venray. De Sluizentocht van 45 kilometer gaat naar het noordoosten richting Vierlingsbeek.  De 60 kilometer gaat naar het Noordwesten richting Sint Anthonis. De routes kruisen elkaar niet zodat u op afstand van elkaar kunt fietsen. Tijdens de nazit gebruiken alle zalen, en de tafels en stoelen worden op een corona veilige afstand van elkaar gezet. Er zijn voor deze nazit maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Aanmelden kan via www.venraytickets.nl bij “De Tocht van de Vallende Bladeren” of via de website van de Fietsvierdaagse www.fietsvierdaagse-venray.nl .  Er zijn tickets voor alleen de fietstocht en combitickets met een vaste stoel tijdens de nazit. Daarnaast is er op de dag zelf ook gelegenheid om u aan de kassa in te schrijven, alleen is de kans dan kleiner dat u een zitplaats in de Witte Hoeve zult kunnen reserveren.

De 36ste Fietsvierdaagse-Venray in 2021 staat gepland voor 20 tot en met 23 juli 2021. We hopen dan weer een volledige fietsvierdaagse te kunnen organiseren.