De Fietsvierdaagse Venray organiseert in 2018 voor de 9e maal een prachtige gezinsfietstocht van ongeveer 40 kilometer in het kader van Meimaand Fietsmaand. Deze fietstocht zal plaatsvinden op 1ste Pinksterdag en is een prima voorbereiding op de 34ste Fietsvierdaagse Venray die zal plaatsvinden van 24 t/m 27 juli 2018.

De start is voor ’t Âld Paostketoeër op het Henseniusplein in Venray.  De fietstocht van dit jaar heeft de naam “Een nieuw interieur” gekregen. De route gaat langs de plaatsen Veulen, Horst, Meerlo, Wanssum en Geijsteren. De tocht eindigt in Venray.

Tijdens deze tocht brengen wij een bezoek aan deze nieuwe boerderij van Kipster, waar u kunt rondkijken en genieten van een kopje koffie of fris. Er is hier een tentoonstelling over eten en drinken in de toekomst. Daarnaast is er een halteplaats bij de gebiedsontwikkeling Ooijen- Wanssum. Hier kunt u zien welke aanpassingen er aan het landschap worden gedaan om in de toekomst overstromingen van de Maas te voorkomen.

De kosten van deze gezinsfietstocht bedragen slechts € 4,50 per persoon. Zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen € 2,= en kinderen tot 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Alle betalende deelnemers ontvangen een attentie. Men kan starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Haal de fietsen van stal en doe mee op zondag 20 mei.

Stichting Fietsvierdaagse Venray

 

 De routes van de Meimaand Fietsmaand van de afgelopen jaren kunt u hier gratis downloaden:

 

Bekijk hier de rapportage gemaakt door José Ratcliff-Vermeulen.

 

Bekijk hier de uitzending van Omroep Venray in het kader van Meimaand Fietsmaand 2015

 

 
 Bekijk hier de uitzending van Peel en Maas TV in het kader van Meimaand Fietsmaand 2014

 

Terug naar startpagina ⇑