Een evenement met de omvang van de Fietsvierdaagse Venray kun je niet zonder de geweldige inzet van vrijwilligers organiseren. Stichting Fietsvierdaagse Venray kan gelukkig een beroep doen op ruim 140 vrijwilligers. Niet alle vrijwilligers worden jaarlijks ingezet maar gemiddeld zijn er tijdens de Fietsvierdaagse Venray ongeveer 120 vrijwilligers actief.

Wij, bestuur van de Stichting Fietsvierdaagse Venray, zijn enorm trots op deze groep van vrijwilligers en waarderen hun inzet enorm. Juist door deze inzet hebben wij in 2012 van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) de derde kwaliteitsster mogen ontvangen. Met deze onderscheiding behoren wij tot een zeer selecte groep van organisaties die de derde kwaliteitsster van de NTFU mogen dragen.

Op dit moment hebben wij voldoende vrijwilligers voor de komende editie. Wil jij in de toekomst deel uit maken van onze groep van vrijwilligers stuur dan een mail naar Info@fietsvierdaagse-Venray.nl en één van onze bestuursleden neemt dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

IMG_0153 kopie 1_1_6
Onze vrijwilligers ( foto is van 2010)

 

Terug naar startpagina ⇑